No-code development, dé toekomst voor jouw digitale, schaalbare experience

No-code development: dé toekomst van software- en webdevelopment. Prototypen, designen en ontwikkelen zonder code. Cut the Code ontwikkelt digitale schaalbare experiences voor challenging brand met een snelle time-to-market. Ontdek wat no-code development voor jouw merk kan doen.

Wat is no-code development?

No-code development is het ontwikkelen van digitale producten zoals websites, platforms en webapps zonder ingewikkelde code. No-code is een visuele editor die fungeert als tussenlaag over de code. Dit betekent dat het de basisprincipes van code gebruikt en deze vertaalt naar eenvoudige drag-and-drop-oplossingen - waardoor visual developers moderne apps en websites visueel kunnen bouwen. De no-code tools zijn dus wel gebouwd op bekende codeertalen (zoals HTML of Javascript), maar de visual developers hoeven deze programeertaal niet te kennen om er toch producten mee te bouwen. No-code development maakt het mogelijk om ideeën direct om te zetten in een digitaal product.

Wat zijn de voordelen van no-code development?

Snelheid

Binnen een paar dagen of weken je digitale schaalbare experience live, in tegenstelling tot maanden lang bouwen aan een nieuwe website met programmeurs. Door de snelle time-to-market van no-code development, ligt de volledige focus op product-market fit van het merk. De visual developers denken mee met de klant en doen zelf het webdesign, waardoor het precies aansluit op de wensen van de klant.

Een no-code platform bestaat uit een drag-and-drop interface, deze componenten maken het extreem gemakkelijk om snel te reageren op veranderingen van buitenaf. Visual developers, designers en UX-ers hebben geen limitaties en kunnen zelf bedenken, creëren en ontwikkelen. Deze nieuwe generatie digitale makers itereert inzichten uit de markt. Wees sneller dan je concurrent en bespaar niet alleen tijd maar ook geld.

Innovatie

Ervaar de grootste innovatie binnen de digitale technologie. No-code development is zich continu aan het doorontwikkelen en volledig gefocust op innovatie. Iedere dag komen er nieuwe no-code tools op de markt. Wij als visual developers gebruiken deze tools om verder te ontwikkelen aan de digitale experiences van onze klanten op basis van experimenten.

No-code stelt je marketingteam in staat om zelf aanpassingen te doen, zonder dat je daar een developer voor nodig hebt. Stel je voor dat je als marketeer heel eenvoudig binnen een paar uur een nieuwe landingspagina live zet voor een nieuwe campagne of om te kunnen experimenteren met een nieuw idee. Je kunt volledig autonoom je leadgeneratie funnel optimaliseren.

Performance

No-code is een miljoenen industrie, waar al veel merken en bedrijven gebruik van maken. Toen no-code net opkwam was een veelvoorkomend probleem dat de code die deze no-code tools produceerde niet ‘schoon’ en betrouwbaar waren. Dit is nu volledig veranderd. 

No-code tools maken hun producten geschikt voor miljoenen gebruikers, dus snelheid, schone code en betrouwbaarheid is hun nummer 1 prioriteit. Hierdoor kun jij bouwen met de zekerheid dat het altijd werkt en vermijd de foutgevoeligheid van handgeschreven code. De platformen worden automatisch geüpdatet en er komt regelmatig een nieuwe release live. Je bent dus geen kostbare tijd kwijt aan onderhoud.

Profiteer van de mogelijkheden die al bestaan, zodat jij je kan focussen op jouw expertise en klanten. No-code is zo ver ontwikkeld, dat ieder online platform mogelijk is. Deze no-code platformen worden iedere dag geoptimaliseerd door experts, waardoor jouw producten die gebouwd zijn op deze platformen ook steeds efficiënter worden. Ze voldoen aan industriestandaard beveiligingsprotocollen. Veilig en betrouwbaar dus.

Er zijn al duizenden no-code tools op de markt, en daar komen er nog iedere dag nieuwe bij. Vrijwel alle tools richten zich op native integraties met andere no-code tools. Zo kun je bijvoorbeeld je website koppelen met je database, mailingprogramma en social media accounts—zonder code. Maak je geen zorgen om wirwar aan tools. Wij houden het overzicht. 

Maak gebruik van de duizenden no-code tools die er beschikbaar zijn. Cut the Code werkt met:

"Een digitale schaalbare experience, live binnen enkele weken, ontworpen door visual developers, experts op het gebied van no-code.
Ervaar het zelf."

Erwin Luijendijk

No-code pioneer

Voor wie is no-code?

We werken het liefst voor challenging brands die nieuwe technieken omarmen, snelheid en aanpasbaarheid zien als een competitief voordeel en waarbij wij als visual developers de perfecte experience kunnen bedenken, creëren en ontwikkelen.

Are you ready to move faster?

We versnellen je merk, vooruit of in een andere veelbelovende richting.

Veelgestelde vragen

01

Wat is no-code development?

Software ontwikkeling zonder een regel code te schrijven. Deze digitale innovatie maakt het voor organisaties en merken mogelijk om veel sneller en goedkoper software te laten ontwikkelen. Zonder dat hier traditionele en dure developers aan te pas komen.

02

Wat is het verschil tussen no-code en low-code?

No-code en low-code groeien steeds meer naar elkaar toe, maar er zijn wel verschillen. Low-code richt zich op professionele IT-ontwikkelaars, terwijl no-code geschikt is voor iedereen zonder programmeerkennis. Zodat iedereen binnen het bedrijf ermee kan werken.

03

Voor welke bedrijven is no-code geschikt?

Voor challenging brands die nieuwe technieken omarmen, snelheid en aanpasbaarheid zien als een competitief voordeel.

04

Goede voorbeelden van no-code websites?

Een aantal goede voorbeelden van no-code websites zijn de websites die we gemaakt hebben voor Noodz, Caya, Joris Bijdendijk en The Avocado Show.

05

Hoe snel kan ik mijn project live krijgen?

Binnen een aantal dagen of weken. Wij werken in sprints, één sprint duurt één week.

06

Doen jullie ook webdesign of alleen no-code development?

Ja, wij als gecertificeerde visual developers, designers, UX-ers en web animators denken met je mee en designen, creëren en ontwikkelen jouw digitale schaalbare experience. De snelheid van no-code development geeft ons de ruimte om te focussen op het webdesign. Cut the Code gaat verder dan alleen webdesign en -development. We ontwikkelen het hele ecosysteem: van database, CRM tot integraties en automations.

07

Met welke no-code tools werkt Cut the Code?

Er worden iedere dag nieuwe tools uitgebracht op de snelgroeiende markt van no-code. Cut the Code werkt momenteel met: Webflow, Figma, Make, Airtable, Zapier en Asana.

08

Zijn no-code tools betrouwbaar/veilig?

Ja, bij no-code worden ‘blokken’ code gebruikt die voldoen aan industriestandaard beveiligingsprotocollen. Gevoelige data wordt beveiligd met encryptie. Op no-code platformen kan je veilig binnen een gecontroleerde omgeving ontwikkelen.

09

Kan ik zelf mijn no-code Webflow website aanpassen?

Ja, door gebruik te maken van het door onze opgebouwde CRM is het voor iedere medewerker eenvoudig om zelf aanpassingen en toevoegingen te doen. Wij trainen je medewerkers met heldere tutorials, hoe ze het zelf kunnen aanpassen.

Are you ready to move faster?

We versnellen je merk, vooruit of in een andere veelbelovende richting.